Ferit un nen de quatre anys que jugava a aguantar la respiració sota aigua

L'incident ha tingut lloc en una piscina de Girona

Un infant de quatre anys ha resultat ferit aquest dijous al matí, pels volts de dos quart d'onze, mentre es banyava a la piscina pública de la Devesa de Girona. El menor d'edat, membre d'un grup d'infants d'un casal d'estiu, estava passant una bona estona remullant-se a la piscina amb els seus amics quan han succeït els fets.

Segons ha explicat el regidor de Seguretat de l'Ajuntament de Girona, Joan Alcalà, el nen estava jugant amb altres companys per veure qui aguantava més temps la respiració sota l'aigua.

En veure que l'infant hi estava massa estona, els socorristes l'han tret de l'aigua i una metgessa que es trobava a la piscina ha començat les tasques de reanimació que ha permès estabilitzar-lo.

L'infant, fora de perill, ha estat evacuat a l'Hospital Josep Trueta de Girona on evoluciona favorablement. Segons Alcalà, la ràpida reacció de la metgessa i dels serveis d'emergències que s'han traslladat fins al lloc, ha permès que l'infant es recuperés ràpidament i tot quedés en un ensurt.

Fins al lloc dels fets s'han desplaçat diversos efectius dels Mossos d'Esquadra, de la Policia Municipal de Girona i del SEM.