Busquen uns 800 figurants per a la nova pel·licula de Buenafuente i Romero

Els càstings tindran lloc a Olot i Santa Pau

La propera pel·lícula protagonitzada per Andreu Buenafuente i Berto Romero, "El Pregón", es rodarà a Santa Pau (Garrotxa) a partir del setembre. Amb tot, l'empresa Casting Singular ha anunciat que busca figurants pel rodatge que tindrà lloc en el poble garrotxí.

L'empresa ha explicat a AraGirona.cat que es desconeix la xifra exacte de persones que poden arribar contractar però que aquesta es mouria entorn dels 600 i 800 figurants.

Principalment volen nens i nens d'entre 8 i 12 anys; i homes i dones d'entre 35 i 85 anys. Aquests hauran de ser residents a la zona de Santa Pau, Olot i Banyoles. No és necessària experiència prèvia i poden arribar a percebre 50 euros per dia de feina.

Els càstings tindran lloc els dies 7 d'agost al centre cívic de Santa Pau de les tres de la tarda fins a les set del vespre; el 8 d'agost al mateix lloc però aquesta vegada de les onze del matí fins a les dues del migdia i de les quatre de la tarda fins a dos quarts de nou de la nit. El 9 d'agost els càstings es traslladen a Olot en un lloc per determinar de dos quarts de dotze del migdia fins a les dues i de les quatre de la tarda fins a dos quarts de nou de la nit. Finalment el 10 d'agost les proves tornen al Centre Cívic de Santa Pau de les quatre de la tarda a les set del vespre.

La documentació necessària que cal portar per part dels menors el dia del càsting és una fotocòpia del DNI o NIE per davant i darrera, una fotocòpia del DNI o NIE del pare/mare o tutor legal per davant i darrera que haurà de ser el que l'acompanyi a les proves. Pel que fa als adults és necessària la fotocòpia del DNI o NIE per davant i darrera i el número de la Seguretat Social.

El rodatge tindrà lloc de l'1 al 25 de setembre a Santa Pau.

La pel·lícula

"El Pregón" és un film dirigitper Danide la Ordeni escritper DiegoSan José,coautorde "Ocho apellidos vascos",iDavidSerrano("Diasde Futbol").

En ella,elsshowmanencarnarandos germans quevan ser estrellesdurant un breuperíodede temps en els90,amb el seu grup"Supergalactic", de músicatechno,peròquees van separarperdesavinencespersonals.Després d'anyssenseveure's,hauran de tornar areunir-se perdonar unpregóal seu poble natal,Proverzo, on sónconsideratsllegendesvivesde la música electrònica.

El director,Danide la Orden,ja hadirigitaBertoa "Barcelona, noche de invierno".Latascacom a actor deBertoRomeroha tingut forçanotorietatdes de la sevanominacióal Goyaper la seva actuacióen"Tres Bodas de Más".Per la sevabanda,Buenafuenteés un habitualde la sagade"Torrente",ihaapareguten comèdiescom "Lo mejor que le puede pasar a un cruasán"i"SpanishMovie".