Presó per tres dels detinguts en la macrooperació antidroga a la Font de la Pólvora

Se'ls imputa els delictes contra la salut pública, organització criminal i tinença il·lícita d'armes

Dels 26 detinguts en el macrooperatiu, 24 ja han passat a disposició judicial. La titular del Jutjat d'instrucció número 4 de Girona ha ordenat presó sense fiança per a tres dels detinguts. Tots són dels arrestats al barri de Font de la Pólvora de Girona, el suposat epicentre del tràfic de drogues.

La jutgessa els hi imputa delictes contra la salut pública i organització criminal. A més, almenys a una de les detingudes, també li atribueix un delicte de tinença il·lícita d'armes.

Divendres al matí passaran a disposició del jutjat el dos sospitosos que falten i que, segons els investigadors, serien els líders de la trama criminal dedicada al narcotràfic.

Tots els altres detinguts han quedat en llibertat provisional imputats per delictes contra la salut pública. Com a mínim a sis d'ells, el jutjat els hi prohibeix que surtin del país i els obliga a presentar-se cada quinze dies per evitar que es donin a la fuga.

La resta de detinguts són de Sils, Llagostera, Quart, Blanes, Maçanet de la Selva, Cassà de la Selva i el Prat de Llobregat.