Adjudicades les obres de rehabilitació del pont de la travessera de la C-66 a Besalú

Les obres tenen un import d'1,2 milions d'euros

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha adjudicat, per un import de prop d’1,2 MEUR, les obres de rehabilitació i millora del pont sobre el riu Fluvià de la travessera de la C-66 (C-66z) a l’entrada del nucli urbà de Besalú. Es preveu que els treballs comencin l’octubre vinent i tinguin una durada de sis mesos.
 
El projecte consisteix en la rehabilitació de l’estructura, que creua el riu Fluvià amb una longitud de 210 metres, i l’ampliació i redefinició de la calçada, per tal de garantir un bon estat de conservació del pont i millorar la seguretat de vehicles i vianants.
 
Les principals actuacions incloses són la rehabilitació dels arcs del viaducte i reforçament de les cimentacions, la substitució del tauler actual per un de nou, de 9 metres d’amplada, amb una calçada per a vehicles de 6,5m i una vorera al costat esquerre d’amplada lliure de fins a 1,5m –actualment té dues voreres de 80 cm cadascuna. També es procedirà a posar noves barreres de seguretat, integrades en l’entorn i finalment s'adequarà la senyalització.