Detingut quan intentava atracar per tercer cop el mateix comerç a Figueres

El jove, de 24 anys, ha quedat en llibertat amb càrrecs

Agents dels Mossos d’Esquadra de Figueres van detenir el passat 16 de juliol, un noi de 24 anys, de nacionalitat hondurenya i veí de la ciutat, com a presumpte autor de dos delictes de robatori amb violència i intimidació.
 
El primer dels fets va passar cap a dos quarts d’onze del matí del dia 13 de juliol quan un home va entrar en un establiment comercial de Figueres, va amenaçar i intimidar amb un ganivet a la treballadora i va robar la recaptació que hi havia a la caixa, uns 90 euros.
 
L’endemà mateix, 14 de juliol, cap a quarts d’onze de la nit, el mateix individu es va presentar al mateix establiment i va tornar a amenaçar a la treballadora amb el ganivet i en aquesta ocasió va aconseguir un botí d’uns 500 euros.
 
Els mossos, coneixedors de tot el que havia succeït, el dia 16 de juliol van localitzar l’home que buscaven com a presumpte autor dels fets direcció al mateix establiment, armat amb el ganivet i amb clares intencions de tornar-hi a robar.
 
Quan el lladre va veure els mossos va fugir corrents en direcció contrària per tal de no ser interceptat. En un moment de la fugida i veient els agents prop seu, va amenaçar a un dels mossos amb el ganivet.
 
Finalment el lladre va tirar l’arma blanca a terra i va continuar fugint fins al carrer Gonzalez de Soto de Figueres on els mossos el van interceptar i detenir com a presumpte autor de dos delictes de robatori amb violència i intimidació.
 
El detingut va passar el dia 17 de juliol a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual el va deixar en llibertat amb càrrecs.