Anuncien els grups del cicle de Musica a Santa Cristina de Lloret de Mar

Cada divendres d'agost s'ha programat una actuació

Toni Xuclà, Jazzcastells amb La Vella Dixieland i Els Vernets, la Companyia Elèctrica Dharma i un recital Líric és la programació que s'ha escollit per a una nova edició del cicle de Música a Santa Cristina de Lloret de Mar (Selva).

Quatre concerts que tindran lloc en el paratge de Santa Cristina, rodejats de mar i muntanya, al més pur estil mediterrani en el transcurs de les nits dels divendres d’agost.

El primer concert arribarà el 7 d’agost de la mà de Toni Xuclà, guitarrista i compositor que ha enregistrat set discos en solitari, algun d’ells distribuït a diversos països europeus on també ha fet diversos concerts.

Divendres 14 d’agost serà el torn de Jazzcastells amb la Vella Dixieland i Els Vernets, es tracta de dues de les formacions musicals més veteranes de Catalunya, amb més de 30 anys d’activitat, tant en el camp del jazz com en el de la música de gralles, respectivament i a les seves actuacions no només hi trobem música, sinó també composicions castelleres.

El tercer concert del cicle tindrà lloc el divendres 21 d’agost amb una de les més mítiques companyies de Catalunya; l’Elèctrica Dharma. Enguany la companyia està portant a terme la gira que commemora els 40 anys de la seva fundació i el paratge de Santa Cristina acollirà una de les parades de la gira.

Un recital Líric de la mà de Sara Blanch, soprano, Marc Sala, tenor i Josep Buforn, al piano tancarà el cicle de concerts d’aquest 2015 d’una manera íntima i especial a l’interior de l’Ermita de Santa Cristina.

Tots els concerts donaran inici a dos quarts d'onze de la nit. El preu de l’entrada per cada concert és de 15 euros. Es poden adquirir de manera anticipada al Museu del Mar de Lloret. També es podran adquirir el mateix dia del concert a taquilla. A més, abans i després de cada concert hi haurà servei de restauració a càrrec del Forn de Pa i Pastisseria Can Carbó