El 8è Marnaton eDreams Cadaqués esgota les seves inscripcions

En total hi participen 1.100 nadadors

La Copa Marnaton eDreams 2015 s’acomiada el 19 de setembre a Cadaqués. La localitat que va veure néixer aquest projecte acollirà l’últim repte d’aquesta temporada, després de les gran jornades d’aigües obertes viscudes a Barcelona, Begur i Sant Feliu de Guíxols.

La VIII Marnaton eDreams Cadaqués ha esgotat les seves inscripcions dos mesos abans de la seva celebració. Fet que demostra la gran consolidació d'aquesta travessia, que sens dubte s'ha convertit en una cita ineludible per a tots els amants de les aigües obertes. La jornada estarà formada per un repte de 6,5km, un altre de 2 km i la Marnaton KIDS.

A les deu del matí des del Cap de Creus es donarà la sortida a la clàssica travessia Cap de Creus – Cadaqués (6,5km), amb una participació de 700 nedadors.

A les dotze del migdia, des de Caials, començarà la travessia de 2km que finalitzarà també a la platja de Cadaqués. Aquest repte es va inaugurar l'any passat, pensat sobretot per a nedadors amateurs, i en aquesta edició ja ha aconseguit el límit de participants, 400 nedadors.

Marnaton Kids

A les 12:30h tindrà lloc la MARNATON Kids que se celebrarà a Port-Alguer. Una prova amb diferents distàncies a nedar en funció de l'edat. Els beneficis es destinaran a una causa benèfica. Les inscripcions a la web estaran obertes fins al 17 de setembre, el 18 i 19 es realitzaran inscripcions presencials a Cadaqués.

La jornada culminarà com cada any, de la millor manera possible, amb una festa per tots a la Plaça de Cadaqués.