Denunciat per avançar a un ciclista sense deixar la distància de seguretat

El ciclista el va enregistrar i posteriorment denunciar

Agents dels Mossos d’Esquadra de Girona van recollir, el passat dia 10 de juliol, una denúncia voluntària d’un ciclista al conductor d’una furgoneta per haver posat en perill la seva integritat física.
 
Els fets van passar el mateix dia 10 de juliol, al quilòmetre 6 de la carretera GI-555, dins del terme municipal de Riudarenes (La Selva), on un ciclista circulava en direcció Hostalric (La Selva).
 
Quan faltaven dos minuts per les deu del matí, una furgoneta de color blanc va avançar el ciclista sense deixar un metre i mig de distància de seguretat i posant en perill la integritat física de l’home. Els fets van ser gravats per una càmera que el mateix esportista portava a la bicicleta.
 
Posteriorment l’home, amb les imatges gravades, es va dirigir a les dependències del sector de trànsit de Girona per tal de denunciar el conductor de la furgoneta que l’havia avançat imprudentment.
 
Els agents van recollir la denúncia per infracció a l’article 85.4 del Reglament General de Circulació, fet que podria suposar al conductor de la furgoneta una multa de 200 euros i la pèrdua de 4 punts.


 
© Mossos d'Esquadra