La Biblioteca Comtat de Cerdanya ofereix servei al voltant de l'estany de Puigcerdà

A més de lectura, el Bibliollac ha programat activitats per infants

Llegir el diari, una revista o un llibre a l'ombra dels arbres del Parc Shierbeck i davant de l'estany de Puigcerdà és el que ofereix el servei d'estiu de la Biblioteca Comtat de Cerdanya. El Bibliollac arriba enguany a la 15a edició i s'ha convertit en un punt d'encontre per a petits i grans i per a molts turistes que visiten la capital cerdana.

Terrones ha explicat que les primeres setmanes d'obertura, l'usuari és més local, mares i avis amb infants, a partir de l'agost, l'usuari ja varia, és l'estiuejant, gent que té temps i hores i passen llargues estones al servei. Terrones conclou que "l'usuari acaba sent molt variat, tant per edat com per procedència".

La directora de la biblioteca afirma que "els usuaris busquen una estona de distracció, els diaris i les revistes és el que té més èxit, són lectures senzilles, d'estiu, a més hi ha revistes de molts temes diferents". I afegeix que "els contes és el que té més èxit entre els infants, poder estar estirats a la gespa llegint és una bona manera de poder introduir-los a la lectura d'una forma molt lúdica".

El Bibliollac ofereix el seu servei de dimarts a diumenge en horari de matí i de tarda, sempre que la climatologia ho permeti, i acaba el dia 31 d'agost.