El 'Van Van, Mercat Gastronòmada' arriba per primera vegada a l'Empordà

L'espai escollit és l'Aeroclub Empordà el proper cap de setmana

Aquest divendres 24 i dissabte 25 el "Van Van" viatja per primera vegada fora de Barcelona i es dirigeix a terres gironines, concretament a l'Aeroclub Empordà.

El comboi de foodtrucks del "Van Van" es fusionarà amb el paisatge de l'aeròdrom, ple de camps i avions per oferir dues vetllades úniques. A més a més, el millor streetfood es maridarà amb música en viu des de les set de la tarda i fins les dues de la matinada.

Entre els foodtrucks participants d'aquesta edició s'hi trobarà menjar per a tots els gustos de la mà de Mr Frank and the Butis, Maria una Crep, La Carletta, Lupita & Pepito, Fogons Urbans, Masala 73, Surf House, Caravan Made, Somewhere Café, Reina Croqueta, L'Agosarada i Umami Caravan, entre molts d'altres.

És la primera vegada que el "Van Van" surt de la província de Barcelona, donant sentit al seu caràcter nòmada i la voluntat que té el mercat d'itinerar amb el seu comboi gastronòmic per tot el territori català.

Les anteriors edicions del “Van Van. Mercat Gastronòmada” han tingut una molt bona acollida de públic, un indicador, segon els organitzadors, que "demostra l'interès que desperta aquest moviment gastronòmic".