Dos detinguts per robar material per valor de 4.000 euros en dues empreses el Ripollès

Els homes van passar a disposició judicial el passat 16 de juliol

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Ripoll van detenir el passat 15 de juliol, dos homes, de 18 i 20 anys, de nacionalitat marroquina i veïns de Ripoll, com a presumptes autors d’un delicte de furt i un delicte de robatori amb força.
 
Les detencions són el resultat d’una investigació oberta el 23 d’abril arran la comissió, en poques hores de diferència, d’un robatori amb força i un furt en dues empreses del polígon industrial Niubó, a la localitat de Campdevànol (Ripollès).
 
En la primera empresa, els autors haurien accedit forçant la porta posterior de la nau i, de dins, s’haurien endut dues bateries, dues desbrossadores, una podadora i un bufador, tot valorat en uns 3.500 euros
 
En la segona empresa, els autors hi haurien accedit obrint una porta que estava ajustada i, de l’interior haurien sostret sis bateries de diferent maquinària, valorades en uns 500 euros.
 
Els mossos de la comissaria de Ripoll van obrir una investigació que va permetre  descobrir que part del material havia sigut venut en una deixalleria de Les Masies de Voltregà (Osona).
 
Els investigadors, després d’estudiar tots els indicis recollits, van identificar dos homes com a presumptes autors dels dos fets.
 
Finalment, el dia 15 de juliol van localitzar i detenir aquestes dues persones a Ripoll.
 
El detinguts, que tenen antecedents, van passar el dia 16 de juliol a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Ripoll (Ripollès).