Detenen un home per barallar-se amb un veí i encarar-se amb els Mossos a Blanes

Els fets van iniciar-se arran d'una discussió veïnal

Segons han informat els Mossos, els fets van produir-se al número 21 del carrer Hospital de Blanes el passat dijous 16 de juliol. Una veïna del bloc va donar la senyal d'alerta avisant que s'estava produint una discussió violenta en un dels replans de l'edifici. Per causes que encara es desconeixen, veïns de l'edifici s'estaven barallant entre ells, insultant-se i alguns havien donat coces a la porta d'entrada d'un dels habitatges.

Segons sembla, la discussió va anar pujant de to fins arribar a les mans. En concret, un home va resultar ferit lleu amb un tall a la barbeta en picar contra la barana del replà després d'haver rebut una empenta. En un principi, la víctima va explicar als Mossos que els veïns l'havien atacat amb un ganivet però, finalment, després d'investigar els fets, els Mossos no van trobar cap arma.

Per tot això, els agents van identificar totes les persones implicades en la baralla veïnal. A més, van detenir un home - qui presumptament seria l'autor de l'agressió- per un delicte d'atemptat contra els agents de l'autoritat ja que es va encarar contra els mossos. Aquesta no és la primera vegada que succeeixen fets similars - baralles o discussions entre veïns- en aquest bloc.