l’Hotel Peralada Wine Spa & Golf s'omple de nits temàtiques de música i gastronomia

Els menús aniran a càrrec de Xavier Sagristà i Toni Gerez

Un any més l’Hotel Peralada Wine Spa & Golf ha preparat unes nits màgiques de l’antic Kermés, uns sopars internacionals amb una temàtica concreta i que tenen lloc a la terrassa de la piscina amb la música en directe. Quatre recorreguts sensorials per a quatre nits inoblidables.

Els organitzadors presenten el concepte Jazz&Pool el qual vol representar l’harmonia entre la música, la gastronomia i la tradició per gaudir d’una vetllada única a l’aire lliure, en aquest cas a la terrassa de la piscina.  La vetllada estarà amenitzada per la llum de les espelmes i la remor de l'aigua que acompanyaran a la música en directe que entonarà les notes més coneguda d’alguns racons d’arreu del món.

La proposta gastronòmica d’aquest sopars temàtics serà a càrrec de Xavier Sagristà i Toni Gerez que prepararan uns menús inspirats en la música Jazz fusió de cada zona, recorrent ritmes llatins dels USA i Cuba, Espanya, la fusió brasilera i d’Europa.

La programació dels Sopars Temàtics és la següent:

    •    Jazz Latino Fusión Cuba – USA – 22 de Juliol
    •    Jazz Fusión Flamenco – 29 de Juliol
    •    Bossa Jazz Fusión Brasil – 5 d’Agost
    •    Jazz Fusión Europea – 12 d’Agost

El preu del Menú de cada nit es de 55 € i també hi ha un pack especial per les nits de Jazz & Pool a l’Hotel Peralada Wine Spa & Golf, que consta de Allotjament en Habitació Doble + Esmorzar Buffet, Sopar Nit, Accés a l’Spa i Entrada al Casino Peralada per 140€/persona (IVA Inclòs)

Descarrega el menú de cada nit temàtica.