Empuriabrava tindrà el primer 'FlowRider' de Catalunya

Les instal·lacions s'inauguren el proper 24 de juliol

El proper divendres 24 de juliol a les deu del matí s'inaugurarà el primer FlowRider de Catalunya a les instal·lacions de WINDOOR Túnel de Vent d'Empuriabrava. Es tracta d’una innovadora atracció aquàtica que recrea les onades més adequades per poder fer surf amb completa seguretat. Aquest FlowRider és la principal atracció del complex d’oci WINDOOR Wave Club amb el qual el grup WINDOOR reforça la seva aposta pels esports d'aventura.

El FlowRider serà la principal atracció del complex WINDOOR Wave Club en el qual la gent podrà viure l'esperit surfista més genuí abordant ones o lliscant sobre l’ SKIMPOOL, un nou canal d'aigua que permet la pràctica combinada del surf i l'skate. Ambdues instal·lacions formaran part del nou complex que comptarà també amb una pista de vòlei platja, terrassa chill out i bar restaurant així com un bonic penthouse ​on es realitzaran concerts en directe.

El WD Wave Club està dirigit a tot tipus de públic, des del turisme familiar, molt habitual a la zona, a esportistes més experimentats que vulguin aprendre a fer surf en aquesta revolucionària instal·lació amb generador d'onades.