El 'Nits de Clàssica' tanca la quarta edició amb una ocupació mitjana del 97,35%

Ha exhaurit les entrades de 6 concerts establint un nou rècord

Del 26 de juny al 15 de juliol, indrets emblemàtics de la ciutat de Girona s’han tornat a convertir en escenaris de concerts únics i exclusius, amb artistes nacionals i internacionals, i de parelles artístiques inèdites. La Catedral de Girona i el seu claustre, l’Auditori de la Mercè, el claustre del Monestir de Sant Daniel i el claustre de Sant Domènec o el Teatre Municipal s’han omplert de música clàssica amb un total de 11 propostes de coneguts artistes i 2 propostes de joves músics del nostre territori.

L’ocupació mitjana ha assolit un 97,35%, la més alta de totes les edicions del festival, amb un total de 2.788 assistents. A més, s’han exhaurit les entrades en 6 dels concerts, i alguns d’ells ja s’havia penjat el cartell d’entrades exhaurides amb força dies d’anticipació.

Paral·lelament al festival, s’ha organitzat l’exposició “Compositors al carrer!”, del pintor català García Cros, amb retrats de gran format de grans compositors de tots els temps, i que ha tingut molt bona acollida.

Segons el director artístic del festival, Víctor García de Gomar, Nits de Clàssica és “una proposta que s’ha posicionat definitivament com un festival de referència en el calendari musical de l’estiu, que té una gran acollida per part del públic assistent i per la crítica especialitzada”. García de Gomar considera que “l’èxit del Nits de Clàssica rau en la seva altíssima qualitat musical, conjugada amb la singularitat dels escenaris de la ciutat de Girona. Nits de Clàssica és un model que funciona, els percentatges d’ocupació ens avalen, i hem aconseguit fer-nos el nostre espai dins del gran escenari de festivals d’estiu”.