La recollida selectiva arriba a l'Espai Gironès

Han incorporat papereres dividides en envasos, paper i orgànic

El centre comercial Espai Gironès de Salt, gestionat per Multi Spain Management S.A., ha instal·lat a diferents punts  del centre comercial 50 noves papereres amb tres compartiments (envasos, paper i orgànic), que  substitueixen les anteriors i fomenten el reciclatge. Segons destaquen els responsables del centre, es tracta d’una clara aposta per la recollida selectiva i per ajudar a conscienciar sobre la necessitat de cuidar i conservar el nostre entorn per a les generacions futures. Les antigues papereres se situaran a zones del centre on fins ara era necessari incrementar la presència d’aquests elements.

Aquest canvi  forma part de la línia de respecte al medi ambient que porta a terme l’Espai Gironès a través d’accions constants. Cal recordar que l’Institut Català d’Energia va atorgar a les instal·lacions del centre comercial el  certificat d’eficiència energètica B+.

Una de les darreres accions que l’Espai Gironès va fer per potenciar la sensibilitat ambiental va ser acollir el juny l’exposició ORGÀNICA de la Generalitat de Catalunya, amb l’objectiu de conscienciar a la població sobre els beneficis que suposa la recollida selectiva i fomentar la separació de la fracció orgànica. L’acció es va emmarcar en el programa d’activitats infantils Espai Petits que impulsa el centre i que busca familiaritzar als més petits amb el respecte per la natura.