Detinguts tres turistes francesos a Cadaqués per agredir quatre agents de la Policia Local

Els agents presentaven diverses contusions i talls

Els Mossos d'Esquadra van detenir la matinada del passat dimecres a Cadaqués tres joves de nacionalitat francesa per agredir quatre agents de la Policia Local del municipi. Els fets van tenir lloc als volts de dos quarts de cinc de la matinada quan una trucada va alertar que uns individus havien trencat d'un cop de puny el vidre d'un restaurant al carrer Miquel Rosset.

En acostar-se al lloc dels fets, agents de la Policia Local van localitzar tres joves, dos homes i una dona, asseguts en un banc, un d'ells amb la mà ensangonada. Va ser a l'identificar-los quan els dos homes van agredir els agents provocant-los diversos talls i contusions.

Un d'ells, fins i tot, va trencar el vidre d'un cotxe patrulla. Segons la Policia Local de Cadaqués, els tres joves presentaven evidents símptomes d'haver consumit alcohol i algun tipus de substància estupefaent. En voler identificar-los, van dir als agents que no duien a sobre la documentació. Quan aquests es van oferir a acompanyar-los a l'hotel per recollir-la, els dos homes van agredir els agents provocant-los diverses contusions i talls a braços i cames. Un d'ells, a més, va trencar el vidre d'un dels cotxes patrulla.

Un cop retinguts, els agents van trucar els Mossos d'Esquadra que es van endur detinguts els tres joves a Roses com a presumptes autors d'un delicte d'atemptat a l'autoritat.