Un gos troba un quilo de haixix enterrat en un camí de Llagostera

La droga portava temps sota terra perquè es trobava en molt mal estat

Passejar amb el gos pot comportar que, tot d'una, l'animal es presenti amb un os que ha trobat enterrat. Però ahir, a Llagostera, una dona del poble va veure com l'instint i l'olfacte de la seva mascota van portar-lo a fer una troballa molt més inusual.

Cap a les sis de la tarda, la dona estava passejant el gos pel camí de Can Fonollerons, al veïnat de Ganix. Tot d'una, l'animal va ensumar alguna cosa en un costat del camí i es va posar a gratar el terra. El gos va desenterrar una bossa de plàstic, i la sorpresa de la mestressa va ser majúscula quan va acostar-se a veure què hi havia a dins.

La dona en va tenir prou amb fer una ullada per adonar-se que el paquet contenia droga. En total, allà dins hi havia més d'un quilo d'haixix (fins a tretze tauletes de 100 grams cadascuna). La propietària de l'animal va fer-ho saber al seu marit i l'home va anar a posar-ho en coneixement de la Policia Local.

Des d'aquí, es van alertar els Mossos d'Esquadra i una patrulla de cada cos va anar fins al camí per recollir la droga. L'haixix feia temps que s'havia enterrat a l'indret, perquè la droga es trobava en molt mal estat. Els Mossos d'Esquadra d'investigació van endur-se la bossa de plàstic amb l'haixix i han obert diligències per intentar determinar la procedència de la droga.