Gérard Depardieu roda un documental sobre la Gamba de Palamós

S'emetrà l'any vinent al canal francès Arte

L'actor Gérard Depardieu es troba avui a la llotja de Palamós (Baix Empordà) rodant amb una productora francesa un documental sobre els diversos productes gastronòmics més destacats de l'Estat espanyol.

Amb tot, un dels productes protagonistes és la Gamba de Palamós.

La presència de l'actor francès avui a la vila marinera ha despertat l'interès de nombroses persones que es trobaven congregades al port.

La productora, que no desvetllarà més detalls fins demà, recopilarà el material per tal d'emetre el documental l'any vinent al canal Arte, que es pot trobar en obert a través del satèl·lit Astra (19,2º est).

Actualització 14/7/15:

L'actor francès Gérard Depardieu va ser dilluns a Palamós per gravar un capítol per a la cadena franco-alemanya Arte sobre la gamba. Es tracta d'un dels capítols del programa 'À pleines dents' que aquests mesos s'està enregistrant sobre els productes culinaris més destacats de França i d'altres països com Alemany, Itàlia i Escòcia. En el cas de l'Estat, la cadena ha escollit rodar a Catalunya i el País Basc.

Durant la seva estada, Depardieu va pujar dalt una barca d'arrossegament per veure com es pesquen les gambes, va visitar el port, la llotja i el mercat del peix i va assaborir els crustacis arran de mar, a l'antic poblat de pescadors de s'Alguer. El capítol s'emetrà el 2016.
L'actor francès va estar rodant aquest capítol acompanyat del xef Laurent Audiot (reconegut amb estrella Michelin) durant la tarda de dilluns. Plegats, van pujar a bord d'alguna de les barques de pesca d'arrossegament, van visitar la llotja del port pesquer, el mercat del peix i, arran de mar a S'Alguer, van assaborir les gambes. 

La visita forma part del programa gastronòmic 'À pleines dents' que durant aquests mesos s'està enregistrant pel canal franco-alemany Arte, i en el qual es descobreixen alguns dels productes culinaris més destacats de França i també d'alguns països i regions europees com Alemanya, Itàlia i Escòcia. En el cas de l'Estat, la cadena ha escollit rodar al País Basc i Catalunya. El programa constarà de deu capítols i s'emetrà l'any vinent. Depardieu és productor executiu del programa.