La ginecòloga i obstetra Elena Álvarez, nova directora mèdica de l'hospital Trueta

La plaça estava vacant des del març de l'any passat

La doctora Elena Álvarez Castaño ha estat proposada com nova directora mèdica de l'hospital Trueta de Girona, una plaça que estava vacant des del mes de març de l'any passat.

Álvarez, cap del servei de ginecologia i obstetrícia del Trueta, és llicenciada en medicina i cirurgia general per la Universitat Complutense de Madrid-hospital Universitari 12 de Octubre (1990), i és especialista en ginecologia i obstetrícia per l'hospital Severo Ochoa de Leganés (1993-1996).

La proposta de la gerència territorial de l'ICS a Girona ha de ser ratificada per la comissió executiva del consell d'administració, que es reunirà el pròxim 23 de juliol.

Des de 2005, Elena Álvarez està al capdavant de la direcció clínica territorial de ginecologia i obstetrícia del Gironès i del Pla de l'Estany i també és la coordinadora de ginecologia i obstetrícia del projecte d'aliança estratègica entre l'Institut Català de la Salut (ICS) i l'Institut d'Assistència Sanitària (IAS). És professora associada de la facultat de medicina de la Universitat de Girona (UdG).