Dos detinguts per intentar entrar a robar de matinada a un centre de jardineria de Calonge

Van trobar els delinqüents amagats en un camp de canyes proper al comerç

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Calonge (Baix Empordà) han detingut dos homes que intentaven entrar a robar la matinada de divendres a dissabte a un centre de jardineria de la població. Cap a les quatre de la matinada, la policia ha rebut l'avís perquè s'ha disparat l'alarma del comerç.

Fins al lloc, s'hi ha desplaçat diverses patrulles que ha comprovat que els delinqüents no havien aconseguir entrar a l'establiment. Com que l'intent de robatori era de feia pocs minuts, els agents han sospitat que els lladres podien ser encara prop del lloc. Aleshores, han sentit sorolls sospitosos en un camp de canyes, on han localitzat i detingut els dos sospitosos. Tot i que algun testimoni apuntava que un dels lladres hauria pogut fugir en moto en direcció al centre de Calonge, els agents han començat una recerca pel voltant del centre de jardineria perquè sospitaven que els delinqüents encara podien ser per allà.

Llavors, han sentit un soroll sospitós en una zona de canyes al paratge dels Vilars, prop del comerç on havien intentat entrar a robar. Els agents han encerclat la zona on creien que hi podia haver els lladres i els han aconseguit enxampar.

Els sospitosos duien a sobre guants, gorres i una llanterna. Els detinguts són veïns de Sant Feliu de Guíxols, de nacionalitat espanyola i de 40 i 44 anys. La policia els hi atribueix un delicte de robatori amb força en grau de temptativa.