Sons del Món presenta el seu maridatge de vi i música

El festival combina gastronomia, patrimoni i concerts

'Mosst 2014', del celler Masia Serra, és el millor vi per maridar durant un concert de Suzanne Vega, segons la sommalier Laura Masramon, responsable dels maridatges de Sons del Món, el festival de vi i música de referència de Catalunya.

El festival Sons del Món es realitza a la plaça de la basílica de Castelló d’Empúries i a la Ciutadella de Roses, dos marcs d’excepció de l’Empordà que acolliran els concerts de Suzanne Vega, Chuco Valdés, Chambao, Andrea Motis amb Joan Chamorro i Blaumut. Una proposta pels amants de la bona música i del vi, ja que es marida cada arista que hi actua amb un vi de la Do Empordà.

La resta de maridatges trïats per a la vuitena edició del festival són: 'Xot 2012', del celler Vinyes dels Aspres, amb el jazz d'Andrea Motis i Joan Chamorro; 'Cartesius Blanc 2013”, d'Arché Pagès, amb l'emoció de Blaumut; 'Mas Vida 17 2013', de Bodegas Mas Vida, amb els ritmes de Chambao i el 'Comafredosa 2011', del celler Hugas de Batlle, amb el latin-jazz de Chucho Valdés.

Ahir es va celebrar la presentació d’aquests maridatges en un acte on hi van assistir el president de la DO Empordà, Xavier Albertí; el conseller del Patronat Turisme Costa Brava, Josep Comaposada; la directora de la Ruta del Vi Do Empordà, Ingrid Casado, i d’altres autoritats relacionades amb el món del ví. Laura Masramon i la cantant Sara Pí van realitzar una soirée on es van poder tastar tots els vins i escoltar una cançó de cadascun dels artistes participants.