200.000 persones visiten l'expo 'Picassó/Dalí. Dalí/Picasso'

La mostra, una de les més visitades de la història recent del museu, ha estat oberta tres mesos

Durant els tres mesos i una setmana que ha estat oberta al públic l'exposició "Picasso/Dalí. Dalí/Picasso", 202.246 són les persones que han visitat la principal mostra del calendari expositiu d'enguany al Museu Picasso.

La mostra ha estat organitzada juntament amb The Dalí Museum de Saint Petersburg (Florida, EUA), en col·laboració amb la Fundació Gala - Salvador Dalí de Figueres, i amb la generositat de més de 25 museus d'art i col·leccionistes particulars de tot el món. L'exposició del Museu Picasso ha presentat un total de 78 obres entre pintures, dibuixos, collages, escultures i gravats, així com una selecció de 33 documents.

Cal destacar també que el Museu Picasso ha acollit a Barcelona, per primera vegada a Europa des dels anys trenta, La profanació de l'hòstia de Salvador Dalí, i les magnífiques Nu femení i Banyistes, de Pablo Picasso, que s'han exposat conjuntament a Europa per primera vegada d'ençà que van ser exposades originàriament a Zuric al voltant dels anys vint i trenta.

Amb aquests registres, l'exposició esdevé una de les mostres de més èxit, més visitades de la història recent del Museu Picasso.