Intenten entrar a robar a una casa de Palau a Girona per segon cop en una setmana

En les dues ocasions la propietària s'ha enfrontat als intrusos

Aquest dimarts a la tarda, un lladre ha intentat entrar de nou en el mateix habitatge de Palau, a pocs metres del Club de Tennis Girona, on el passat 23 de juny al migdia dos delinqüents home ja es va endur algunes joies després d'enfrontar-se amb la propietària.

De nou a plena llum del dia, la víctima ha sentir soroll i ha vist l'ombra de l'assaltant a l'exterior, moment en què s'ha dirigit a la cuina per agafar un ganivet per si li calia defensar-se, ja que -durant quatre minuts- l'home ha tractat d'entrar al domicili forçant la porta principal. Segons els Mossos d'Esquadra, el delinqüent ha saltat la tanca perimetral de la casa i, un cop a la zona enjardinada, ha començat a manipular l'accés que ja havien forçat els altres lladres.

Segons fonts properes a la víctima, no es tractaria del mateix lladre amb qui la propietària de l'habitatge es va enfrontar el dimarts anterior a la tarda i que va aconseguir fugir acompanyat d'un còmplice. El d'aquest dimarts, era un home d'uns 50 anys, que ha escapat en ser descobert.