Santa Coloma de Farners acollirà la 1era Hackató per a joves

Durant dos dies, els joves gaudiran d’un aprenentatge intensiu en creativitat

A través d’una activitat lúdica i formativa, els joves aprendran tècniques de creativitat i innovació i alhora aportaran propostes amb valor afegit als reptes del comerç local
Els dies 17 i 18 de juliol tindrà lloc la 1era Hackató per a joves a Santa Coloma de Farners a el Centre de Negoci. L’activitat comptarà amb la presència d’un dels gurús d’aquest àmbit, en Josep Lluís Sánchez Brugalora col•laborador d’Infonomia i formador dels joves participants a l’Imagine Express pel World Mobile Congress i a Silicon Valley.

La Hackató és un projecte dissenyat i desenvolupat a diferents municipis de la comarca per l’Oficina Jove de la Selva i el Servei de Creació d’Empreses del Consell Comarcal de la Selva a través del Centre de Negoci i, en aquest cas, amb el suport de l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners. Els joves participants, acompanyats per un expert, tenen 24 hores per donar resposta en forma de propostes als diferents reptes plantejats pels establiments escollits del municipi alhora que reben formació per presentar propostes de valor.

El format d’aquesta activitat és molt singular i innovador, combina formació i lleure d’una manera col•laborativa, participativa i vivencial, en un entorn real, tutoritzat i motivador. Així mateix, els joves poden adquirir o desenvolupar les seves competències i habilitats d’emprenedoria, de comunicació, de pensament creatiu, de treball en equip, relacionals, d’empatia... Per altra banda, els comerços, reben entre altres coses, un paquet de propostes de millora realistes, trencadores i personalitzades pel seu establiment des d’una mirada totalment nova. En aquesta activitat es dóna el guanyar-guanyar i, a més, ambdues parts contribueixen en el reconeixement del talent jove, la millora de la identitat i la cohesió de la comunitat i a la promoció del comerç de proximitat.

Les inscripcions es poden fer online.