L’Espai Gironès regala un salt en paracaigudes a Empuriabrava

La iniciativa s’emmarca en la campanya “10 anys, 10 moments”

L’Espai Gironès ha obsequiat a Raquel Criado Castañé, de 31 anys, amb un salt en paracaigudes a Skydive Empuriabrava. Raquel Criado, de Santa Coloma de Farners, va rebre dissabte el premi i va ser traslladada a Empuriabrava des d’on va saltar per primera vegada en paracaigudes. “Feia temps que tenia moltes ganes i per això em vaig apuntar al sorteig”, va explicar.   El regal, obtingut per mitjà d’un sorteig, forma part de la campanya “10 anys, 10 moments” que el centre comercial ha impulsat aquest 2015 per tal de compartir la celebració de l’aniversari a través de 10 esdeveniments que es portaran a terme durant aquest any. El salt en paracaigudes és el moment número 6.

Els tres primers moments s’han adreçat a clients, amb un premi d’un cap de setmana a Vallter, una festa d’aniversari a un nen de 10 anys i una gimcana de pares i fills, amb un premi d’un cap de setmana a Port Aventura per a una família. El quart moment s’ha dedicat als treballadors, amb 850 roses el Dia de Sant Jordi i el cinquè va coincidir amb l’aniversari del centre, amb una gran festa de “pel·lícula” adreçada als clients.

Rebaixes a partir de l’1 de juliol

Una altra bona raó per visitar l’Espai aquest estiu són les rebaixes que comencen aquest dimecres 1 de juliol. Els visitants del centre comercial trobaran descomptes de fins a un 50% en els preus habituals de l’oferta de moltes de les botigues.