Implanten un servei de bus diari entre Figueres i Albanyà

Cada dia es faran tres viatges d'anada i tres de tornada i els horaris s'han coordinat els trens

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha creat un nou servei diari i regular d'autobús entre Figueres i Albanyà, a l'Alt Empordà. La nova línia es posarà en marxa el pròxim dimecres, 1 de juliol, i pararà a Llers, Terrades i Sant Llorenç de la Muga. Actualment, els autobusos només cobreixen aquest trajecte els dimarts, dijous i dissabtes amb horaris i freqüències insuficients.

A partir de la setmana vinent, els ciutadans de la zona disposaran de tres expedicions d'anada i tres de tornada diàries. El nou servei s'ha consensuat amb el Consell Comarcal de l'Alt Empordà i els horaris s'han coordinat amb les arribades i sortides dels trens que passen per l'estació de Figueres.

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha detallat, a través d'un comunicat, que actualment les dues poblacions estan connectades per bus amb una línia que només cobreix aquest trajecte els dimarts, dijous i dissabtes amb uns horaris i freqüències insuficients per les necessitats de comunicació dels ciutadans de la zona.


Ara, el trajecte de Figueres a Albanyà només serà de 45 minuts. La primera expedició sortirà de Figures a un quart de set del matí i arribarà a Albanyà a les set del matí. El primer autobús d'Albinyana sortirà a les set del matí i arribarà a Figueres a tres quart de vuit. L'últim servei del dia sortirà de Figueres a les set de la tarda i arribarà a Albanyà a tres quarts de vuit del vespre.