Enxampen un veí de Banyoles de 52 anys que portava 117 glans d'haixix

El detingut va ser traslladat a l'Hospital Trueta de Girona on ha expulsat quatre peces més

La Policia Municipal de Girona ha enxampat un veí de Banyoles de 52 anys que portava 117 glans d'haixix a la motxilla. Els fets van succeir ahir, 25 de juny, pels volts de les vuit del vespre a l'estació d'autobusos de la capital gironina. La unitat canina del cos, amb la gossa 'Xica', va detectar el detingut mentre caminava per una andana. Des del principi, l'home va negar portar substàncies estupefaents.

Amb tot, durant l'escorcoll els agents van localitzar 117 glans d'haixix dins la seva motxilla. Posteriorment, l'individu ha estat traslladat a l'Hospital Josep Trueta de Girona, on el detingut ha expulsat quatre glans més.

Els fets van succeir dijous, pels volts de les vuit del vespre, a la plaça Espanya de Girona quan la unitat canina de la Policia Municipal de Girona estava fent un servei de seguretat ciutadana amb la gossa 'Xica' - un pastor alemany- per l'estació d'autobusos. Mentre caminaven per una andana, la gossa va mostrar interès per un home amb qui es van creuar i va indicar que el detingut portava substàncies estupefaents dins la seva motxilla.

Ràpidament es va desplaçar fins al lloc una unitat de suport amb dos agents més. El detingut, veí de Banyoles de 52 anys, va negar en tot moment que portés droga a sobre però, durant l'escorcoll, els policies van localitzar 117 glans d'haixix dins de la seva motxilla.

Posteriorment, el detingut va explicar als policies que portava algunes peces més a dins del seu cos. Per això, van traslladar-lo a l'Hospital Josep Trueta de Girona, on gràcies a diverses proves radiològiques es va poder comprovar que el detingut portava més droga dins del cos. De moment, l'home ja ha expulsat quatre glans més. Per tots aquests fets i a l'espera que el detingut pugui portar més droga dins del seu cos, els policies l'han detingut per un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues.