Desmantellada una plantació amb 370 plantes de marihuana a Cassà de la Selva

L'operació fou coordinada entre la Policia Local i els Mossos d'Esquadra

Agents dels Mossos d’Esquadra van imputa el 16 de juny a Cassà de la Selva (Gironès), un home de 30 anys d’edat, de nacionalitat espanyola i veí de Salt (Gironès), com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública.
 
Els fets es remunten a principis del mes de juny quan efectius de la Policia Local de Cassà de la Selva van tenir sospites que, en un domicili del carrer Conill, hi podria haver una plantació de marihuana.
 
Amb aquesta informació, agents de la Unitat d’Investigació dels mossos de la comissaria de Girona van fer diverses indagacions per comprovar el fet, i van constatar que a l’exterior de l’habitatge es notava una forta olor de marihuana.
 
A l’interior del domicili es va trobar una instal·lació, amb transformadors i làmpades en ple funcionament, amb 370 plantes de marihuana.
 
Per aquest motiu, els agents van imputar al responsable de la plantació com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública.
 
L’home imputat haurà de comparèixer davant del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Girona quan sigui requerit.