Enxampen dos lladres a Girona quan volien entrar a robar en un bar fent butron

Se'ls imputen cinc robatoris més comesos entre els mesos de febrer i maig

La Policia Municipal de Girona va detenir la matinada de divendres passat dos homes, veïns de Maçanet de la Selva i Sabadell, per intentar accedir a l'interior d'un bar del carrer Bastiments utilitzant el mètode del butron.

La veu d'alarma la va donar un veí quan, en veure un home sortir de l'armari dels comptadors d'un immoble a tocar del bar, va alertar una patrulla de la Policia Municipal. En arribar al lloc dels fets, els agents van comprovar que a l'interior de l'armari hi havien eines de paleta i que algú havia intentat fer un forat a la paret. Poc després, els agents van localitzar dos homes amagats rere una columna del segon pis i van procedir a la seva detenció sense que oposessin resistència.

Un cop lliurats el detinguts, tots dos amb diversos antecedents penals, la Unitat d'Investigació de Mossos d'Esquadra els ha relacionat amb 5 delictes més de robatori amb força. Aquests delictes que ara se'ls imputen s'haurien produït el 22 de febrer en una perfumeria de Girona, el 21 de març en un estanc de Girona, el 22 d'abril en un bar de Girona, el 15 de maig en un bar de Salt i el 16 de maig en una farmàcia de Girona.