TSF, ERC i PSC pacten i Carles Motas serà el nou alcalde de Sant Feliu de Guíxols

CiU queda fora de l'alcaldia

TSF, ERC i PSC han comunicat aquest dimecres a la tarda que han arribat a un pacte de govern a Sant Feliu de Guíxols. "Ens plau convidar-vos a la presentació de l'acord d'investidura de Carles Motas com a alcalde de la ciutat", explicita la convocatòria.

L'acord arriba després de dies intensos de negociacions i just l'endemà que el futur alcalde demanés tranquil·litat a través de les xarxes socials. "No hi ha res decidit i les conversacions continuen", exposava Motas i recordava que les assemblees de cada grup "són sobiranes" i encara faltava aquest últim escull que, segons sembla, s'ha resolt en 24 hores.

Carles Motas tornarà a ser investit alcalde de Sant Feliu de Guíxols. Ja ho va ser l'any 2010, després que prosperés una moció de censura contra el llavors alcalde Pere Albó.

CiU, encapçalada pel fins ara alcalde Joan Alfons Albó, va ser la llista més votada però hi va haver un empat tècnic a nivell de regidors entre ells i TSF perquè els dos partits en van obtenir sis. Això obligava a arribar a pactes per a la investidura i per al govern de la població. TSF suma els quatre regidors d'ERC i els tres del PSC.