Roses incorporarà més de 350 noves places d'aparcament gratuït abans de l'estiu

S'ubicaren a l'entorn de la Ciutadella

Roses comptarà abans de l'inici de la campanya d'estiu amb 350 noves places d'aparcament gratuït. El consistori ja ha iniciat els treballs per adequar el solar situat a la ronda de la Circumval·lació, darrera de la Ciutadella, per fer-hi 219 places d'aparcament que se sumaran a les 150 que s'habilitaran properament amb l'ordenació de l'àrea d'estacionament existent a l'avinguda de Rhode, a l'oest de la Ciutadella i de la riera de la trencada, recentment ampliada amb una nova adquisició de sòl per part del consistori.

Els dos projectes responen a la voluntat municipal per millorar la vialitat en el nucli de Roses, gràcies a la incorporació de noves places d'aparcament tocar del centre del municipi.

La primera de les actuacions ja s'ha iniciat i consisteix en l'arranjament com a àrea d'aparcament d'un solar de 6.280 m2 llogat per l'Ajuntament entre la ronda de Circumval·lació i la Riera de la Trencada, entre la urbanització del Mas Mates i l'Illa d'Ítaca (zona dels cines i dels mercats.) Els treballs d'adequació s'han adjudicat per 21.000 ¤ i tenen un termini d'execució de tres setmanes, per la qual cosa es disposarà del nou espai a l'inici de la temporada d'estiu.


D'altra banda, la recent adquisició per part del consistori d'un terreny situat a l'avinguda de Rhode entre la Riera de la Trencada i el carrer Coma Pedrosa, de 2.045 m2, permetrà l'ampliació i l'habilitació de l'estacionament ubicat a l'entorn més immediat de la fortificació de la Ciutadella i a 5 minuts del passeig i del casc antic de la Vila.