El Teatre de Bescanó posa 1.500 entrades a la venda amb rebaixes de fins un 50%

Es compleix la cinquena edició del "Qui no corre...vola!"

En la línia iniciada fa uns anys pel Teatre de Bescanó (Gironès) per reivindicar la cultura i acostar-la a totes les butxaques, enguany ha impulsat una nova edició, la cinquena ja, de la campanya 'Qui no corre...vol!' per premiar aquells espectadors més previsors i també donar l'opció a les famílies amb menys recursos de tenir importants descomptes si compren amb temps l'entrada.

El director del Teatre de Bescanó, Quim Marcé, explica que esperen repetir l'èxit de les altres convocatòries i aconseguir una temporada més acostar la cultura a tothom. Marcé ha puntualitzat que la majoria de teatres han de fer descomptes els últims dies de funció per omplir l'auditori, i que ells fan el mateix però a l'inici de la temporada de tardor. "El nostre objectiu és apropar el teatre a tothom. Sempre s'han exhaurit les entrades, el que demostra que aquestes campanyes tenen molt d'èxit", destaca.

La campana s'engegarà el 16 de juny a les 10 del matí i es tancarà quan s'hagin exhaurit les 1.500 entrades que entren en la promoció. Els descomptes s'aplicaran en 15 espectacles que formaran part de la nova temporada d'octubre a desembre. Cada espectacle tindrà un descompte del 50% en el preu habitual per a les vint primeres persones que reservin entrada; les vint persones següents en reservar gaudiran del 40% de descompte; les altres vint pagaran un 20% menys i a les 40 següents se'ls descomptarà les despeses de gestió.

Espectacles inclosos a la campanya

Els espectacles que formen part de la campanya són, dins l'apartat de Teatre per adults: 'Fer riure és un art', de Joan Pera, el 3 d'octubre; 'L'efecte', de Paul Berrondo, Nausicaa Bonnín, Montse Germán i Pau Roca, el 10 d'octubre; 'La crida' de Ferran Joanmiquel, amb Jordi Subirà, el 16 d'octubre; 'Dominus Corruptus', de Nando Massaneda, el 17 d'octubre; 'L'idiota', de Ramon Madaula i Anna Sahum, el 7 de novembre; 'Peyu', amb un nou espectacle que es representarà el 13 de novembre; i 'L'Alè de la Vida', de Mercè Arànega i Anna Güell, el 20 de novembre.

Pel que fa a la programació de teatre familiar, en la promoció s'inclouen 'Pinocchio', el 4 d'octubre; el concert per a nadons 'Pintamúsica', el 18 d'octubre; 'El carreró de les Bruixes', de la companyia Pocacosa, el 8 de novembre; i 'L'endrapasomnis', del Teatre al Detall, el 13 de desembre.

En l'apartat de la cartellera de música formen part de la promoció 'Hotel Dulce Hotel', de l'Hotel Cochambre, l'11 d'octubre; Gossos, amb la presentació de GO22OS, el 6 de desembre; el Concerto a Tempo D'Umore, de l'Orquestra de Cambra de l'Empordà, el 12 de desembre; i l'actuació de Macedònia, el 27 de desembre.