Pacte de Govern entre ERC i CiU a Palamós

Ambdues formacions sumen vuit regidors, a un de la majoria absoluta

Descartat un pacte entre les dues forces majoritàries a Palamós, ERC i el PSC, amb sis regidors cadascuna, finalment seran els dos regidors aconseguits per CiU, Jordi Pallí i Francesc Subirats, els que permetran formar govern a ERC, la llista més votada el passat 24-M per 23 vots de diferència.

Tot i que l'encara alcaldessa en funcions, la socialista Maria Teresa Ferrés, havia apostat per fer un govern fort amb els republicans, aquests van descartar aviat la possibilitat prioritzant, fins i tot, l'alternativa de governar amb minoria. Finalment, i en la segona roda de converses, republicans i convergents van tancar l'acord que ahir dimarts va ser ratificat per les assemblees dels dos partits.

En un comunicat enviat als mitjans de comunicació, ERC assenyala que en el pacte s'estableixen com a prioritats de govern la dinamització econòmica del municipi i la creació de llocs de treball; el pla d'inversions plurianual i el de manteniment continuat del poble; l'atenció a la ciutadania i l'eficiència administrativa; la transparència en la gestió i l'eficàcia en la comunicació.