Espai Gironès acull una exposició per fomentar la sensibilització ambiental

Es tracta de l’exposició ORGÀNICA que fins al 14 de juny es podrà visitar

El centre comercial Espai Gironès de Salt, gestionat per Multi Spain Management S.A., acull des d’aquesta setmana l’exposició ORGÀNICA de la Generalitat de Catalunya que pretén conscienciar a la població sobre els beneficis que suposa la recollida selectiva i fomentar la separació de la fracció orgànica. La mostra, que està situada a la planta baixa del Centre Comercial, és una eina més per fomentar i potenciar la sensibilització ambiental a Catalunya.

L’acció s’emmarca en el programa d’activitats infantils Espai Petits que impulsa el centre i que busca familiaritzar als més petits amb el respecte per la natura.

L’exposició ORGÀNICA és itinerant i l’està duent a terme el Departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat a través de l’Agència de Residus de Catalunya. Consta de vuit lletres gegants que formen la paraula 'Orgànica', a través de les quals es pot conèixer el procés de transformació de la fracció orgànica fins a obtenir-ne compost, així com els beneficis que comporta per a la salut i el medi ambient.  L’exposició es podrà visitar fins el 14 de juny.