15 restaurants gironins participen en la primera edició de 'Converses a la carta'

La iniciativa ha estat endegada per Ànima de Raimat

Ànima de Raimat, l’icònic vi del celler centenari Raimat, ha posat en marxa una iniciativa inèdita la ruta de “Converses a la carta” amb la qual vol apropar la cultura del vi als consumidors i convidar-los a gaudir del maridatge d’una forma desenfadada, divertida i innovadora amb la millor i més diversa gastronomia de casa nostra.

Fins el 14 de juny, 15 restaurants de les comarques de Girona ofereixen menús a preus ajustats, a partir de 25€, amb els quals els consumidors podran gaudir d’un moment únic i recuperar, a través d’un original joc de taula, la forma més habitual de comunicació, la conversa.

Els restaurants presenten en aquesta ruta menús especials elaborats a partir d’una revisió de la cuina tradicional que defineixi l’esperit del vi de Raimat. A les comarques de Girona, formen part de la ruta establiments com L’Aliança d’Anglès, La Plaça de Madremanya, La Banyeta de Banyoles i el Bubbles Gastro Bar, l’Occi o L’Argadà de la ciutat de Girona.

A tot Catalunya, més de 70 espais gastronòmics formen part d’aquesta ruta que reivindica l’art de les converses a taula, on poder compartir una història, una anècdota o una vivència amb un vi únic, un menjar exclusiu i sempre amb molt bona companyia.

Ànima de Raimat, un vi amb molt a dir

Vestit amb les rajoles històriques del castell del celler, a les que com un jeroglífic trobem explicat l’origen del nom de la marca Raïm-Ma-Terra, Ànima de Raimat es converteix en un accelerador de converses, un vi que convida a assaborir els moments i que deriva en sobretaules infinites. La peculiaritat d’aquest vi resideix en el seu estil organolèptic, que s’adapta a les noves tendències de consum: vins més afruitats, amb personalitat i potència.

Ànima de Raimat negre és jove, modern i fresc amb moltes notes de fruites i de xocolata. Ànima de Raimat blanc és també modern, fresc, amable i amb una alta intensitat de fruita i multitud d’aromes: a flors, notes tropicals i un agradable final de llima llimona.

De fet, els reconeixements internacionals no s’han fet esperar i recentment el jurat del certamen internacional Mundus Vini 2015, considerat un dels concursos més rellevants en el món vitivinícola, ha reconegut amb una Medalla d’Or a l’Ànima de Raimat.