Un turista alemany mor en caure des del balcó d'un sisè pis d'un hotel de Lloret de Mar

L'home es va precipitar al pati interior on hi ha un jardí i la piscina

Els fets han tingut lloc aquesta passada nit, pels voltants de dos quarts de dues de la matinada. La víctima, un turista de 39 anys, ha caigut des del balcó d'una de les habitacions situades a la sisena planta de l'hotel 'Gran Don Juan'. L'home, de nacionalitat alemanya, estava passant les vacances a Lloret de Mar en companyia d'uns amics.

La víctima ha caigut a la zona interior de l'hotel, que dóna a una àrea enjardinada i on es troba també la piscina del complex. A conseqüència de la trompada, la víctima ha mort al mateix lloc dels fets. Fins a l'hotel, situat al carrer Riera, s'hi han desplaçat efectius de la Policia Local, els serveis sanitaris i agents d'investigació dels Mossos d'Esquadra de l'Àrea Bàsica Policial (ABP) de la Selva.

A més, també s'ha donat l'alerta al metge forense i a diversos membres de la comitiva judicial per fer l'aixecament del cadàver. L'autòpsia que es farà al cos del turista haurà de determinar si l'home havia ingerit alcohol abans de morir, o bé havia pres alguna substància que l'hagués induït a apropar-se al balcó i arriscar-se a caure.

Casos similars

Aquesta no és la primera vegada que un turista mor en precipitar-se daltabaix de l'habitació on s'allotja a Lloret de Mar. El passat mes d'abril un jove portuguès de 17 anys també va perdre la vida en caure des del balcó de la seva habitació, situada al tercer pis d'un hotel del municipi.

A més, durant els darrers anys també hi ha hagut altres casos de joves que han perdut la vida. Al juliol del 2008, una holandesa de 17 anys va morir quan va intentar saltar d'un balcó a un altre des d'un edifici d'apartaments. Poques setmanes abans, aquell mateix estiu, un turista alemany també va morir en caure quan intentava passar d'una habitació a una altra a través dels balcons.