Detinguts quatre joves per robar una caixa de gelats i 400 euros de la piscina de Celrà

Els joves, tres nois i una noia, tenien entre 22 i 33 anys

El robatori a les piscines de Celrà va tenir lloc durant la matinada de dijous passat. Cap a dos quarts de tres de la nit, uns veïns van trucar als Mossos d'Esquadra perquè havien vist quatre joves que s'emportaven caixes del recinte. Després de carregar-les en una furgoneta de color gris, els lladres havien marxat del lloc.

Els agents van alertar les patrulles que hi havia a la zona, i una dotació va poder localitzar la furgoneta quan encara no havia sortit de Celrà. La patrulla va aturar el vehicle en un carrer del poble i va identificar els seus quatre ocupants. A la furgoneta hi viatjaven tres nois i una noia, tots ells veïns de Girona: Diego M.N., de 33 anys; Eva P.M., de 35 anys; Iban R.M., de 22 anys, i Pau M.T., de 23 anys.

Durant el registre de la furgoneta, els mossos van trobar-hi 424 euros en efectiu, una caixa de gelats i diferents objectes per forçar panys. Els agents van anar fins a la zona de les piscines, i amb una sola ullada en van tenir prou per corroborar els fets. El pany de la porta del bar estava forçat, l'interior de l'establiment estava regirat de dalt a baix, i s'havien endut la caixa enregistradora, a més d'altres objectes.

Davant les evidències, els Mossos d'Esquadra van detenir els quatre joves per un delicte de robatori amb força. Els detinguts, que tenen antecedents, ja han passat a disposició del Jutjat d'Instrucció en Funcions de Guàrdia de Girona.