Directe!cat celebra el seu tercer aniversari amb un registre històric de 90.000 lectors únics

El digital del grup Catmedia segueix oferint nous serveis als seus lectors i obre gratuïtament la possibilitat d'allotjar-hi un blog

A més dels canvis en el disseny del digital, que van aplicar-se el passat mes de febrer, s’oferiran noves eines per potenciar la vessant participativa dels lectors. Després d’incorporacions com Facebook Connect o els seguiments de piulades al Twitter, directe!cat ofereix de manera gratuïta als seus lectors la possibilitat d’allotjar un blog en l’espai d’opinió indirecte!cat.

Tres anys després del seu naixement directe!cat s'ha convertit en un punt de referència per al món del sobiranisme, així ho demostra la resposta dels lectors en dies clau com per exemple el 13 de setembre, el 13 de desembre o el 28 de febrer, amb un seguiment de les consultes sobre la independència obert a la participació dels internautes.

D’aquesta manera, directe!cat vol iniciar el seu quart any a la xarxa catalana com a element informatiu principal del grup Catmedia, que en breu actuarà com a central de mitjans.