Detingut a Blanes per rebentar la persiana d'un bar i endur-se els diners de les escurabutxaques

El lladre ha intentat escapar de la policia i han calgut tres agents per reduir-lo i arrestar-lo

Els fets han passat de matinada a un bar situat al barri de Ca la Guidó, a Blanes (Selva). La Policia Local ha rebut l'avís que uns lladres havien rebentat la persiana de l'establiment i havien accedit a l'interior. En arribar al lloc, els agents han comprovat que, efectivament, el bar havia estat objecte d'un robatori i que els lladres havien trencat tant la persiana com el vidre que dóna accés al local i havien buidat les dues màquines escurabutxaques.

Un veí ha indicat llavors als agents que havia vist quatre individus que baixaven corrents en direcció al centre de la vila, endinsant-se a l'interior del parc Xon Martí, una zona boscosa propera a l'establiment. La Policia Local ha alertat més unitats i han iniciat la recerca.

Durant el dispositiu, un agent ha localitzat estirat a terra un jove que estava amagat sota la vegetació per intentar passar desapercebut. Al veure's sorprès, l'home ha intentat fugir corrents però el policia l'ha interceptat. No obstant això, el lladre es resistia a ser detingut i ha calgut que dos agents més donessin suport al policia per poder acabar arrestant el sospitós.

El detingut és R. C. R., de nacionalitat romanesa i veí de Badalona. Té 25 anys i, en el moment de la detenció, portava una samarreta de color negre que li tapava la cara i uns guants de treball. La policia també li ha trobat a sobre 944 euros en monedes que hauria sostret de les dues màquines escurabutxaques que hi ha al bar. La Policia Local ha deixat el cas en mans dels Mossos d'Esquadra.