El PP critica Puigdemont per no haver reclamat les obres pendents a la Generalitat

Veray posa d'exemples el nou Trueta, l'estació d'autobusos o la reforma de la plaça Catalunya

La candidata del PP a Girona, Concepció Veray, ha aprofitat el penúltim dia de campanya per criticar l'actual alcalde, Carles Puigdemont. Segons considera, durant els dies de campanya "s'ha parlat poc" del paper que ha jugat la Generalitat a Girona aquests quatre anys. La candidata ha criticat que moltes obres que van entrar en campanya les eleccions del 2011 estan encara pendents, i n'ha posat exemples. 

Segons ha manifestat Veray, alguns d'aquests casos són el nou hospital Josep Trueta, la reforma de la plataforma de la Plaça Catalunya, la construcció de l'escola del Bosc de la Pabordia o la construcció de l'estació d'autobusos soterrada. "Totes aquestes obres van jugar un paper important en la campanya del 2011 i ara, quatre anys més tard, estem igual", ha lamentat.

Veray ha criticat Puigdemont perquè considera que ha estat "un govern amic" de la Generalitat i no li ha "exigit" que aquests projectes -que depenen de l'executiu català- es materialitzin. "El govern amic del senyor Puigdemont ha descuidat totalment Girona", ha assenyalat. 

A més, la cap de llista dels populars ha enviat un missatge a CiU: "Volem que abans que acabi la campanya, volem que CiU ens digui si seguirà amb el mateix estil de no ser exigent amb la Generalitat", ha remarcat. 

Per contra, Veray ha tret pit i ha dit que el seu grup sí ha estat exigent amb el govern de l'Estat tot i ser del mateix color polític. La candidata -que també es diputada al Congrés- n'ha posat alguns exemples. Segons ha destacat, han "desencallat" les reposicions de les zones afectades pel TAV -"vam reconèixer que hi havia un retard però ho hem desencallat", ha subratllat-, han acabat les obres de la Biblioteca Provincial i han posat en servei el Pont sobre el Ter, amb una inversió de més de 20 MEUR.