Puigdemont fa una crida a la mobilització per reforçar el projecte de CiU per Girona

L'alcalde i candidat a la reelecció demana a l'oposició que no faci "tripijocs"

L'alcalde de Girona i candidat de CiU a la reelecció, Carles Puigdemont, ha fet una crida a l'electorat perquè diumenge es mobilitzi i permeti "reforçar un projecte que ja ha començat a transformar la ciutat de Girona".

Envoltat per part dels membres de la llista, Puigdemont assegura que, en els propers quatre anys, les propostes de CiU no poden patir "la coixera" que han tingut aquest mandat "per culpa d'una oposició excessivament fragmentada, dedicada als seus problemes interns i a posar pals a les rodes". Per això, l'alcaldable demana a la resta de forces que, en el proper ajuntament que surti de les urnes no hi hagi "tripijocs" sinó consens en els temes de ciutat.

Carles Puigdemont s'ha rodejat de part dels membres de la llista per a les municipals a l'hora d'enviar el missatge a l'electorat. L'alcalde i candidat de CiU a la reelecció ha demanat que diumenge hi hagi "una gran mobilització" als col·legis electorals per aconseguir dos objectius clars. Per una banda, "que els missatges dels gironins no puguin ser discutits per ningú". I per l'altra, per "reforçar" un projecte -el de CiU- que durant els darrers quatre anys "ja ha començat a transformar la ciutat de Girona".

L'alcalde ha insistit en la necessitat que "les urnes s'omplin de votants" i ha apel·lat a la mobilització per donar recolzament al camí que, ara fa quatre anys, CiU va començar a fer a Girona (deixant enrere tres dècades de governs socialistes). Per a Carles Puigdemont, els projectes de l'equip de govern "ja han començat a transformar la ciutat", però en els propers quatre anys no poden patir "la coixera" que han sofert aquest mandat "per culpa d'una oposició excessivament fragmentada, dedicada als seus problemes interns i a posar pals a les rodes al govern perquè s'entrebanqués".

"Érem un govern que començàvem per primera vegada, que no ho hem tingut fàcil, i a més a més hem hagut de fer front a una situació econòmica i social molt dura", ha dit Carles Puigdemont, en referència als estralls de la crisi. L'alcalde ha repassat la feina feta des de l'Ajuntament per capgirar la situació i ha dit que ara ja se'n comencen a veure els resultats. "Aquest mes d'abril la contractació laboral supera d'un 40% la que hi havia l'abril del 2011", ha manifestat.

Sense "tripijocs" de l'oposició

El cap de llista de CiU ha insistit que "és vital que en els propers quatre anys tinguem un govern que no s'encalli pels tripijocs de l'oposició". Per això, Carles Puigdemont ha reiterat l'oferta de consens a la resta de forces "en polítiques d'ocupació, industrials, de comerç, de turisme" i per tirar endavant "plans estratègics d'urbanisme" a Girona. En especial -ha puntualitzat- "els de Sant Narcís, la carretera Barcelona, les Pedreres, l'Eixample, la Devesa i també el Parc Científic i Tecnològic".

L'alcalde i candidat a la reelecció, per últim, ha destacat que CiU ja ha demostrat la voluntat d'entesa "consensuant una llista transversal, que suma per Girona" i que fa de la ciutat "la primera prioritat per davant de la política dels partits, dels lideratges que ens vénen de fora o de les estratègies que ens vénen imposades".