Espai Gironès entrega 10 premis de 100 euros per gastar en els seus establiments

Dissabte es farà l’acte central del desè aniversari

El centre comercial Espai Gironès de Salt, gestionat per Multi Spain Management S. A., ha entregat els premis del seu últim sorteig als 10 guanyadors. Cadascun d’ells s’ha endut 100€ per gastar a qualsevol dels establiments del centre comercial. A l’acte de lliurament dels premis, que es va dur a terme ahir a la tarda, hi va assistir el gerent del centre, Pau Jordà. Aquests premis se sumen als 10 més també de 100 euros que l’Espai Gironès va entregar el mes de març.

Per participar en el sorteig s’havia de portar un tiquet de compra d’un mínim de 10 € al punt d’informació de l’Espai Gironès. Els guanyadors han estat Olympia Pagès (de Palamós), Elena Iglesias (de Sils), Claudia Gomes (de Girona), Andrea Giselle Casasola (de Platja d’Aro), Maria Rosa Corominas (de Palamós), Dolors Prunell (de Salt), Isabel Ruiz (de Palamós), Mercè Vila (de Girona), Maria Dolors Mancebo (de Salt) i Àlex Romero (de Girona).

Les promocions per donar valor afegit a les compres realitzades als seus locals són una constant a l’Espai Gironès. El sorteig d’aquesta setmana queda emmarcat en la celebració del desè aniversari del centre. Dissabte vinent es portarà a terme l’acte central, ja que el proper 25 de maig farà deu anys justos que l’Espai Gironès va obrir les seves portes per convertir-se en el centre de referència de les comarques de Girona.

Per celebrar-ho durant el mes de maig s’està duent a terme un ampli programa que inclou activitats, regals i sorpreses i que se sumen a les que van començar el gener i que s’inclouen en la campanya “10 anys, 10 moments”.

Gran festa amb dobles de personatges famosos

Dissabte serà el dia central de les activitats del desè aniversari de l’Espai Gironès. Se celebrarà una gran festa amb dobles de personatges famosos del món del cinema que desfilaran pel centre comercial per tal que els clients puguin fer-se fotos amb ells. I perquè en tinguin un record es podran endur les imatges o  rebre-les per correu electrònic. Hi haurà el doble de Johny Depp, l’actor gironí Bernat Costa (d’11:30 a 12:30); la doble d’Angelina Jolie, Francesca Vega (de 12:30 a 13:30); Doraemon ( de 16:30 a 18:00); i una Marilyn Monroe que cantarà el Happy Birthday i convidarà a tots els assistents a tastar el pastís d’aniversari. La intenció de l’espai és viure un aniversari de pel·lícula. També es regalaran 10 premis de 100 euros cadascun per gastar en qualsevol dels  establiments del centre  que es podran aconseguir participant en un nou concurs que es durà a terme. Aquest concurs consistirà en escoltar la cançó “Moltes felicitats...” que sonarà 10 vegades i en anar corrents al punt d’Informació de l’Espai.

Regal de més de 10.000 entrades de cinema

Del 2 al 30 de Maig es regalen 10.000 entrades de cinema. Cada entrada es pot aconseguir portant un tiquet de compra de 10 euros  al Punt d’Informació de l’Espai Gironès i es poden fer servir als cinemes Odeon Multicines del Centre Comercial  de dilluns a dijous del 18 de maig al 18 de juny d’aquest any, excepte els festius i vigílies de festius. 

A més, aquest dissabte  se sortejaran 200 entrades més de cinema a través del Facebook de l’Espai. Per aconseguir-ne  caldrà participar en el concurs Trivia Cinema que es durà a terme durant tot el dia i que consistirà en un joc de preguntes relacionades amb el cinema.

Dins la campanya “10 anys, 10 moments” l’Espai Gironès ha dut a terme fins ara quatre moments. Els tres primers s’han adreçat a clients, amb un premi d’un cap de setmana a Vallter, una festa d’aniversari a un nen de 10 anys i una gimcana de pares i fills, amb un premi d’un cap de setmana a Port Aventura per a una família. I el quart moment s’ha dedicat als treballadors i ha consistit en regalar-los 850 roses coincidint amb la Diada  de sant Jordi com a mostra d’agraïment pel seu suport i col·laboració.