Els alumnes del cicle superior de l'Escola Jacint Verdaguer de Sils visiten el CAAS

Van conèixer els gossos i els van treure a passejar

Els alumnes de cicle superior de l’Escola Jacint Verdaguer, de Sils, van visitar el Centre d’Acollida d’Animals de la Selva (CAAS) el passat dia 13 de maig en el marc del programa d’educació mediambiental REselva, impulsat per l’Àrea de Medi Ambient del Consell Comarcal. En aquesta visita hi varen participar 75 alumnes, acompanyats dels seus professors, que varen tenir l’oportunitat de conèixer els gossos i treure’ls a passejar.

En el marc d’aquesta activitat, que consisteix en una sortida escolar al parc de Sa Riera, de Tossa de Mar, els alumnes tenen l’oportunitat de conèixer com és la recuperació d’un espai natural anteriorment degradat (antic abocador de runes) i com es fa la recuperació de residus: fan una visita a la deixalleria municipal i veuen com es reutilitzen les aigües procedents de l’estació depuradora. Finalment, s’adonen de la responsabilitat en la tinença d’animals de companyia amb una visita al CAAS.
 

Aquesta activitat, que té una duració de tot el matí, és totalment gratuïta per als centre educatius de la comarca de la Selva.