Una azalea del 'Temps de Flors' a canvi d'un euro pel Banc d'Aliments

L'organització del Monestir de Sant Daniel de Girona ha endegat aquesta iniciativa

La direcció del Monestir de Sant Daniel i els membres del Floralien de Gant - encarregats del muntatge floral que decora el claustre del monestir- han decidit impulsar una iniciativa solidària original dins del marc de 'Girona, Temps de Flors'. L'equip belga va utilitzar un miler d'azalees de tons vermellosos i una seixantena de globus de flors per ornamentar l'espai i commemorar els mil anys d'història de monestir.

Ara, tots aquells qui vulguin podran emportar-se una part del muntatge a casa com a record. El proper diumenge - l'últim dia de la mostra 'Girona, Temps de Flors'- i dilluns, els interessats podran emportar-se una de les azalees pel mòdic preu d'un euro pel Banc dels Aliments.

Des del monestir esperen poder lliurar totes les mil azalees que han format part d'aquest muntatge. En principi, la creació ha comptat amb un sistema d'acumulació d'aigua perquè les azalees que conformaven la creació no patissin a causa de la calor i poguessin mantenir-se fresques més dies.

L'acció solidària s'iniciarà el proper diumenge de sis a vuit de la tarda i es mantindrà durant tot el dilluns mentre duri el desmuntatge de la creació. Tots aquells que vulguin guardar la planta com a record només hauran de fer un donatiu d'un euro al Banc dels Aliments de Girona. La seva voluntat és reunir 1.000 euros, un euro per cada azalea que conforma el muntatge floral.