Detenen dos individus després que intentessin entrar en una casa de Girona

En l'escorcoll posterior els Mossos els van trobar tres GPS que presumptament havien robat d'un cotxe

Els fets van succeir ahir, dijous 14 de maig, a la nit. Cap a tres quarts de quatre de la matinada, els agents van ser alertats que dos joves havien intentat entrar en una casa del barri de Palau. Tal i com van explicar els mateixos afectats, la família es trobava dormint a casa quan, de sobte, van sentir un fort soroll de vidres trencats a la planta baixa. Els propietaris es van despertar a temps de veure com dos joves marxaven corrents del lloc. Ràpidament van alertar els agents que, amb l'ajuda de les descripcions facilitades per la família, van iniciar una recerca per la zona.

Cap a dos quarts de cinc de la matinada, una patrulla de paisà va localitzar dos joves que coincidien amb les descripcions facilitades. Els nois estaven caminant pel carrer Migdia i els agents van aturar-los, identificar-los i escorcollar-los. Els detinguts portaven una navalla de mànec de fusta, un parell de guants de color negre, un tornavís i 3 GPS al damunt. Els policies van comprovar que prop del lloc on es trobaven els dos joves hi havia un vehicle amb el vidre de davant trencat i tot l'interior regirat.

Per tots aquests motius els Mossos van detenir-los acusats de dos delictes de robatori amb força, un d'ells en grau de temptativa. Els dos nois, amb antecedents, han passat aquest divendres 15 de maig a disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Girona que ha decretat la seva llibertat amb càrrecs.