Investiguen un intent de segrest d'una menor a la sortida d'una escola de Girona

El cas té certes similituds amb un altre que es va denunciar a Sils a finals d'abril

Els Mossos d'Esquadra han obert diligències per investigar un suposat intent de segrest d'una menor a la sortida d'una escola de Girona. La nena estudia al col·legi Les Alzines. Segons les primeres informacions, el dimarts a la tarda un home se li va apropar i li va demanar que pugés al seu cotxe, amb l'excusa que els seus pares havien tingut un accident. El cas guarda certes similituds amb un altre que es va denunciar a finals d'abril.

Aleshores, uns pares de Sils (Selva) van explicar a la policia que un individu, fent servir la mateixa estratagema, havia abordat el seu fill quan sortia del camp de futbol del municipi. El nen no se'l va creure i va marxar corrents.

El suposat intent de segrest de la menor hauria passat aquest dimarts a la tarda. De moment, però, no hi ha massa informació en relació al cas, i s'espera que en les properes hores els mossos puguin esclarir més detalls. Segons sembla, la nena -que estudia 6è de primària a l'escola Les Alzines- s'estava esperant a la parada d'autobús que hi ha davant del centre. Un individu que conduïa un tot terreny se li va acostar i li va demanar que pugés amb ell al cotxe, perquè el seus pares havien tingut un accident. La nena, però, va desconfiar i se'n va anar.

El cas ha corregut com la pólvora per les xarxes socials. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació i, després de localitzar els pares, aquesta tarda la mare ha anat a la policia acompanyada de la menor. De moment, els Mossos d'Esquadra han obert diligències i treballen per esclarir què hi ha al darrere d'aquests fets.

El cas de Girona guarda certes similituds amb un altre que es va denunciar a finals d'abril. Aleshores, uns pares de Sils van explicar a la policia que un home havia intentat endur-se el seu fill quan sortia del camp de futbol del poble. Era la tarda del divendres 24 d'abril. El nen marxava de les instal·lacions quan un home se li va apropar amb el cotxe i li va demanar que pugés amb ell a dins fent servir la mateixa estratègia; és a dir, dient-li que els seus pares havien tingut un accident.

El nen, però, no se'l va creure i va marxar corrents. Els Mossos d'Esquadra, després de rebre la denúncia, van obrir una investigació.