El PP de Girona vol promoure la cessió de pisos buits per a lloguer social

El partit promet ajudes per accedir a l'habitatge

La candidata del PP a Girona, Concepció Veray, ha explicat que el seu partit aposta per arribar a convenis amb bancs, el sector immobiliari i promotors privats per tal que cedeixin pisos buits per a habitatge social. Ara bé, la líder popular apunta que tot acord ha de passar pel diàleg "i no imposant res".

"El govern de la ciutat ha de ser més actiu en les polítiques d'habitatge per tal de donar solució a les diferents problemàtiques que existeixen en aquest àmbit", ha manifestat. Veray també ha promès ajudes per accedir a un habitatge a col·lectius concrets com els joves de fins a 35 anys, famílies monoparlentals i nombroses o amb persones al seu càrrec o discapacitats i gent gran.

La candidata del PP a Girona, Concepció Veray, ha explicat algunes de les propostes del seu partit a nivell d'habitatge. Entre d'altres, la formació aposta per tancar convenis amb el sector immobiliari, els promotors privats i amb les entitats financeres que ajudin a reduir l'actual estoc d'habitatges de venta lliure i que alguns puguin destinar-se a lloguer social. "Les coses no s'aconsegueixen imposant sinó dialogant, i aquest és el nostre compromís", ha valorat.


A més, Veray considera que cal incrementar ajudes per accedir a un habitatge d'alguns col·lectius concrets com els joves de fins a 35 anys, famílies monoparlentals i nombroses o amb persones al seu càrrec o discapacitats i gent gran.  

La candidata popular ha dit que el govern ha de ser "més actiu" en matèria d'habitatge i destinar més recursos i ajudes al sector privat per a la rehabilitació d'habitatges si després es garanteix que es posen a lloguer "amb un preu assequible". El PP també vol promoure la construcció de promocions d'habitatge social.

La cap de llista ha dit que el partit també aposta per la rehabilitació d'edificis, l'eliminació de les barreres arquitectòniques i la instal·lació d'ascensors en les finques on manca aquest servei.