Un candidat d'EUiA a Figueres també acusa CiU de 'derechona catalufa'

Òscar Ibarra ha publicat al seu Facebook que Marina Pibernat "s'ha quedat curta"

El número 5 a la llista de Compromís d'Esquerres per Figueres, Òscar Ibarra, va publicar dissabte passat al seu perfil de Facebook una entrada on assegurava que Marina Pibernat, s'havia "quedat curta" acusant a Convergència i Unió (CiU) de "derechona catalufa" a qui a més ha catalogat de "màfia".

El partit ha reaccionat a través de la seva compta de Twitter rentant-se les mans, "no entrarem a fer valoracions personals d'opinions a les xarxes. Evidentment no hi donem suport ni representa la nostra opinió. FI", han publicat.

Una hora més tard han explicat, també a través de Twitter que Ibarra "es retacta dels seus comentaris i demana disculpes públiques", però no l'han obligat a abandonar la candidatura com en el cas de Pibernat a Girona.

Per la seva banda, el número 5 ha publicat al seu perfil de Facebook que "un moment de calentón ho pot tenir tothom, i més si qui mana i controla mitjans de comunicació te les seus embargades, però l'important és treure de polleguera les paraules dels qui pateixen l'exclusió del sistema,,,, quins collons!! demano perdó als companys, però jo conec la Marina i se perfectament que és una bona persona!!" (sic).

Òscar Ibarra és activista social i militant d’Esquerra Unida i Alternativa. Llicenciat en psicologia, especialitzat en neuropsicologia, ha treballat com a mestre i educador social. Treballa a l’ONCE com a conseqüència d’una minusvalidesa per un accident laboral a la construcció, i va ser dels primers cascs blaus de l’exèrcit espanyol. Col·labora activament amb la Taula Energètica i de l’Habitatge de Figueres. 

 

Un moment de calentÓn ho pot tenir tothom, i més si qui mana i controla mitjans de comunicació te les seus embargades,...

Posted by Òscar Ibarra on diumenge, 10 / maig / 2015