Puigdemont (CiU) vol encadenar dos mandats seguits de reducció de l’atur a Girona

El candidat es compromet a getionar 2,5 MEUR anuals en polítiques d'ocupació

El cap de llista de Convergència i Unió (CiU) per Girona, Carles Puigdemont, es compromet a acabar la pròxima legislatura amb menys aturats dels que hi ha en aquests moments a la ciutat, seguint així la línia amb què el govern municipal ha treballat els darrers quatre anys.

“Hem estat posant les polítiques contra l’atur en el primer lloc de les prioritats, hem reduït pràcticament el 9% de l’atur que ens vam trobar quan vam arribar al mandat, i ens comprometem a reduir-lo molt significativament en acabar aquest mandat que ara encetarem si tenim l’oportunitat de tornar a governar la ciutat de Girona”, ha assegurat l’alcalde i candidat a la reelecció.

En un altre ordre de les coses, Puigdemont es compromet a gestionar com a mínim 2,5 MEUR anuals en polítiques actives d’ocupació que tinguin com a destinataris principals  els majors de 45 anys i la gent jove. “Volem continuar reactivant, com hem fet aquests darrers quatre anys, els motors econòmics de Girona, per tal que aquests propers quatre anys continuïn sent els motors que treguin la gent de l’atur, que generin riquesa, i ocupació al turisme, al comerç, la cultura i la indústria", ha dit.

“Quan acabem el proper mandat volem fer el mateix que fem ara, que quan passem comptes podem dir als gironins que, a diferència de l’anterior mandat, haurem reduït l’atur una altra vegada”, ha afegit el líder de CiU a Girona.

Durant aquests primers quatre anys de govern municipal de Convergència i Unió s’ha reduït l’atur en un 8,7%, quan durant la legislatura anterior, compresa entre els anys 2007 a 2011, havia patit un augment del 156%. Així mateix, el nombre de contractes signats el primer trimestre del 2015 ha estat de 11.356, molt per sobre dels 8.101 que es van signar el primer trimestre del 2011.